kerst in lier

Kerstmarkt 2023

vr 15.12 van 18 tot 23 uur
za 16.12 van 14 tot 23 uur
zo 17.12 van 14 tot 19.30 uur
Grote Markt, F. Timmermansplein, Zimmerplein

Meer dan 100 kraampjes met kerstspullen, zelfgemaakte hebbedingetjes en allerlei lekkers vind je dit weekend op de Grote Markt en het Felix Timmermansplein.

Op het Zimmerplein vind je een heuse tubingbaan van wel twintig meter lang. Ook zin om met wapperende haren van onze tubingbaan te glijden? Kom langs op vrijdag tussen 18 en 21 uur of op zaterdag en zondag tussen 14 en 20 uur.

De stad Lier werkt graag mee aan een duurzame toekomst. Om de afvalberg te verkleinen gebruiken we ook tijdens de kerstmarkt herbruikbare bekers en bordjes. Bij je bestelling betaal je 2 euro extra per drankje en 3 euro extra per hapje. Lege bekers lever je nadien in bij een drankkraampje, lege bordjes bij een eetkraampje. In ruil krijg je 2 of 3 euro terug (of een korting op je nieuwe bestelling).

Kerstmarkt Lier